Back
2 i lager

EA Tremolo klon “Tremolo kit”

725,00 kr

5.00 out of 5 based on 1 customer rating
5.00 (1) Write a review

Byoc’s tremolo har blivit ett av de BYOC-kits som det snackas mycket…

Byoc’s tremolo har blivit ett av de BYOC-kits som det snackas mycket om. Och med goda skäl …. bygget är enkelt, pedalen är enkel att använda, och det låter bara bra. Denna sats är baserad på EA (Electronics Austrailia) Tremolo. Det är en bra vintage sounding trem som du kan ställa in volymen på. Amplitudmoduleringen görs med transistorer, så i motsats till de flesta optokopplingsbaserade tremmarna får du inte ett “on / off” -ljud på långsamma hastighetsinställningar. Och det drar mindre ström. Det är också mycket lättare att bygga. LED-lampan blinkar i takt med hastigheten.

Byggmanual

Svårighetsgrad: 3 (av 5)
Ladda ner manualen till BYOC Tremolo kit

 

1 review for EA Tremolo klon “Tremolo kit”

  1. Mikael Ljungberg

    5 out of 5

    Använde en BOSS TR-2 i flera år, men den led av volymdropp (åtgärdat i senare versioner). Denna låter både bättre, har en volymkontroll som gör pedalen väldigt lättanvänd, och lysdioden blinkar i takt med pedalens svängning. Ljudet är mycket vintage, lätt att ratta fram rätt ljud. Har testat många tremolon, både dyra och billiga, men är alltid lika glad när jag får komma hem till denna pedalen. Mycket lätt att bygga dessutom.
    Rekomenderas varmt om man är ute efter en vintage tremolopedal, och vill slippa problem som volumedrops och burkigt ljud.

Add a review

Din e-postadress kommer inte publiceras.