Back

Vi erbjuder denna nedbantade version av Carlin vintage Phaser kit för dig som redan har en 2nd hand wah wah och vill byta ut elektroniken (eller som har någon annan idé med bygget). Instruktionerna är inte utförligt skrivna för ett sådant byte och det kan kräva en del kunskap av dig som bygger! Du bör vara insatt i pedalbygge för att göra ett kretskortsbyte.

Carlin Phaser kit, endast kretskortet och till detta hörande komponenter. Det ingår även komponenter som låter dig styra phasern med en pot (men inte själva poten).

Kom ihåg att du ger dig ut lite på eget vatten när du bygger det här kittet. Vi kan inte veta hur just din låda är beskaffad. Men förhoppningsvis ger nedanstående info angående montering av Carlin Phaser i 2nd hand wah wah låda lite kött på benen, för att se om det passar dig.

* Ofta styrs traditionella wah wah pedaler med en 100k potentiometer. Det är samma med Carlin phaser. Om du har en 100k wah wah pot i din pedal, kan du alltså använda den.
* Äldre crybaby-pedaler har en 1pdt fotomkopplare för att skifta mellan bypass och effekt. Om du klarar dig utan äkta bypass kan du använda den till den nya kretsen. Annars kan du bygga ut med en 2pdt eller en 3pdt för att få äkta bypass.
* Carlin Phaser kretskort har två hål för att montera i ett chassi. Det diagonala avståndet mellan hålen är 61 mm. Du får mäta på din box och se om det passar! Annars får du limma eller använda endast ett av skruvhålen.
* Om din wah wah har en batterilucka kan det tyvärr vara så att den “krockar” med det nya kortet när locket sätt på.
* Carlin kretskort har dimensionerna (bredd x höjd) 70×78 mm. Det finns utrymme att lägga ett batteri mellan crybaby-lådans kortsida och kortet.
* Såklart kan du plocka på dig delar i webbutiken om det är något extra du behöver.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Carlin Phaser kit (kort och komponenter)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *