Back

Baserad på Marshall Guvnor, BYOC Chancellor-kit är en äkta bypass-version av en av Marshalls fantastiska tidiga big box era serietillverkade pedaler. Shredmaster har mass dist. Blues Breaker var en distad overdrive. Chancellor’n ligger någonstans däremellan. Det bästa ordet för att beskriva denna pedal är crunchy. Det är som att ha en vevad JCM800 full stack i en låda. BYOC Chancellor är mycket lik den ursprungliga kretsen, men den har äkta bypass, komponenter med bättre kvalitét och den är ungeför hälften så stor.

Byggmanual

Svårighetsgrad: 4 (av 5)
Manualen till Chancellor kit
Kopplingsschemat till Chancellor kit

2 reviews for Marshall Guvnor klon “Chancellor kit”

 1. Odd

  Detta är en riktigt bra pedal. Jag har originalet från -80-talet och jag tycker att denna är bättre. Dessutom är den mindre och lättare. Köp och bygg din egen. Rekommenderas varmt!

 2. Thord

  4 out of 5

  Har man 1: lödkunskaper 2: en vettig lödpenna och 3: tålamod nog att läsa beskrivningen så får man ihop pedalen utan problem. Tyvärr blev det ett stopp i mitt bygge pga saknad konding. Komponentlistan stämde inte med ritningen – och ingen av dom stämde med vad jag fått. Men det fixade Albin på Moodysounds direkt – det låg ett brev med saknad komponent i brevlådan nån dag senare.

  När jag snickrat ihop den gjordes A/B test mot original-Gunvor´n (köpt begagnad 1992) med flera gitarrer och förstärkare. Mycket imponerad! Den här byggsatsen låter så lika originalet som den överhuvudtaget kan göra. De skiljer sig litegrann när man rattar stora utslag på tonkontrollerna men vafan – originalet har 30 år gamla komponenter.
  Toppenpedal och toppenservice. Rekommenderas!

Add a review

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *