TS-808 klon “Classic Overdrive kit”

725,00 kr

2 i lager

Customer Rating (3) Skicka ett omdöme
Artikelnr: 220-0330 Kategorier: , , Etikett:

Detta är vårt no-sense Tube Screamer klon. Inga moddar. Inga udda omkopplare. Bara rena TS-808-specar med det ursprungliga JRC4558D-chipet och de högsta kvalitetskomponenterna så att du kan bygga din true bypass Tube Screamer. Denna konstruktion är så enkel och du kan få hela tonen från den ursprungliga TS-808-Tube Screamer till en bråkdel av vad nyutgåvorna och boutique-versionerna kostar!

Byggmanual

Svårighetsgrad: 3 (av 5)
Kopplingsschemat till Classic Overdrive kit
Manualen till Classic Overdrive kit

3 recensioner av TS-808 klon “Classic Overdrive kit”

 1. Carl Eklund

  Mitt första pedalbygge. Fungerade kanon. Tydliga manualer och bra service!

 2. Odd

  Detta är en riktigt bra pedal. Det finns en hel del mod’s att välja bland med komponenter bifogade i kittet. Jag valde till slut att inkludera alla modifieringar från originalet och det blev en jättebra pedal. Fetare botten och mer dynamisk känsla än originalet upplever jag. Rekommenderas varmt!

 3. Jonas

  En Tube Screamer helt enkelt, varje gitarrist bör ha en sådan i ryggsäcken! Hyfsat lätt att bygga, det är dock lite pilligt att få in potentiometrarna i hålen på metallchassit utan att de lossnar i processen – det gäller att hålla tungan rätt i mun. Vad gäller BYOC-kit så är de lurigare desto fler pottar, knappar etc. som ska monteras – välj ditt första bygge med hänsyn till detta skulle jag säga! Ett litet minus för puristen är att drive och volume sitter fel i jämförelse med originalpedalen…. men vad spelar det för roll!? Det är också bra att ha en multimeter till hands för att kontrollera vissa komponenters värden. En del bitar i byggsatsen skiljde sig från beskrivningen, men gick att hitta med hjälp av multimetern. Så, skaffa en sådan – även bra för att felsöka bygget om så krävs!

  Jag byggde pedalen helt utan modifikationer eftersom att jag ville använda den i sitt klassiska utförande. Går även att använda som boost med driven på noll och full fräs på volymratten. Den låter bra med min strata och känns riktigt prisvärd! Rekommenderas!!!

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.