Back
2 i lager

TS-808 klon “Classic Overdrive kit”

725,00 kr

4.50 out of 5 based on 2 customer ratings
4.50 (3) Write a review

Detta är vårt no-sense Tube Screamer TS-808 klon . Inga moddar. Inga…

Detta är vårt no-sense Tube Screamer TS-808 klon . Inga moddar. Inga udda omkopplare. Bara rena TS-808-specar med det ursprungliga JRC4558D-chipet och de högsta kvalitetskomponenterna så att du kan bygga din true bypass Tube Screamer. Denna konstruktion är så enkel och du kan få hela tonen från den ursprungliga TS-808-Tube Screamer till en bråkdel av vad nyutgåvorna och boutique-versionerna kostar!

Byggmanual

Svårighetsgrad: 3 (av 5)
Kopplingsschemat till Classic Overdrive kit
Manualen till Classic Overdrive kit

3 reviews for TS-808 klon “Classic Overdrive kit”

 1. Carl Eklund

  5 out of 5

  Mitt första pedalbygge. Fungerade kanon. Tydliga manualer och bra service!

 2. Odd

  Detta är en riktigt bra pedal. Det finns en hel del mod’s att välja bland med komponenter bifogade i kittet. Jag valde till slut att inkludera alla modifieringar från originalet och det blev en jättebra pedal. Fetare botten och mer dynamisk känsla än originalet upplever jag. Rekommenderas varmt!

 3. Jonas

  4 out of 5

  En Tube Screamer helt enkelt, varje gitarrist bör ha en sådan i ryggsäcken! Hyfsat lätt att bygga, det är dock lite pilligt att få in potentiometrarna i hålen på metallchassit utan att de lossnar i processen – det gäller att hålla tungan rätt i mun. Vad gäller BYOC-kit så är de lurigare desto fler pottar, knappar etc. som ska monteras – välj ditt första bygge med hänsyn till detta skulle jag säga! Ett litet minus för puristen är att drive och volume sitter fel i jämförelse med originalpedalen…. men vad spelar det för roll!? Det är också bra att ha en multimeter till hands för att kontrollera vissa komponenters värden. En del bitar i byggsatsen skiljde sig från beskrivningen, men gick att hitta med hjälp av multimetern. Så, skaffa en sådan – även bra för att felsöka bygget om så krävs!

  Jag byggde pedalen helt utan modifikationer eftersom att jag ville använda den i sitt klassiska utförande. Går även att använda som boost med driven på noll och full fräs på volymratten. Den låter bra med min strata och känns riktigt prisvärd! Rekommenderas!!!

Add a review

Din e-postadress kommer inte publiceras.