diy galleri 50th anniversary drive

Customer Rating (0) Skicka ett omdöme
Artikelnr: 299-0027 Kategorier: ,

Roger Sundh har byggt en Moody Drive, designat den och gett den i 50-års present!

“Jag ville bygga en pedal med en egen design. Kontrollerna går mellan 0 och 50, eftersom det är en 50-års present. Jag köpte ett MoodyDrive-kit (distpedal) och sprejmålade medföljande låda i en röd kulör. Jag gjorde en ny design av dekalen i Photoshop och skrev ut den på en självhäftande etikett (köpt från MoodySounds). När jag fäst dekalen på den målade lådan lackade jag den slutligen med ett par lager klarlack. Elektroniken är MoodyDrive i originalutförande – jag fick lite tidsnöd, så jag hann inte experimentera med de föreslagna modifieringarna. Det här lilla projektet gav mersmak, så troligen kommer det bli flera pedaler av olika sorter framöver.”

Byggare: Roger Sundh, Rogers Musiktronik