diy galleri Magpie Stutter

Customer Rating (0) Skicka ett omdöme
Artikelnr: 299-0029 Kategorier: ,

Kits från Simon the Magpie går inte beställa härifrån längre. Men läs mer om några av hans skapelser, ladda ner manualer och kopplingsanvisningar nedan.

Simon the Magpie Stutter kit är en stenhård signalkapare / tremolo baserad på en telefon med nummerskiva. Slå en valfri siffra – stuttern kapar ljudet så många gånger!

Konstruktionen är enkel (se bild 2) när man väl har hålet för nummerskivan. Byggsatsen kommer med borrad pedallåda (1590bb) och de tillbehör som behövs för att bygga stutter-pedalen.

Magpie Stutter har en kortfattad byggmanual: Fäst den ena sladden, som går skivan, till tip på det ena jacket. Fäst den andra sladden från skivan till tip på det andra jacket. Skruva fast allting. Klart! Vad som används som in och ut spelar ingen roll.

Notera att det finns vissa variationer i utförandet av den här pedalen. Den byggsats som finns i lager nu har cream-färgad nummerskiva som byggs i en 1590bb-låda (som bilden).

Notera också att du kan få trixa lite för att få skivan att sitta fast på optimalt sätt i lådan. Byggsatsen kommer med två plåtbrickor med skruvar, som du kan använda, men det kan behövas någon form bricka för ännu bättre fäste.  Nedan visas Magpie stutter i låda modell större.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”diy galleri Magpie Stutter”

Din e-postadress kommer inte publiceras.