Moody Boost kit utan box

349,00 kr

1 i lager

Customer Rating (1) Skicka ett omdöme
Artikelnr: 211-0060 Kategorier: , Etikett:

Moody Boost kit utan borrad metallåda och med andra rattar än original.

Innehållet i ”Moody Boost kit utan låda” är exakt samma som i ett Moody Boost kit fast utan den borrade metallådan och med andra rattar. I Moody Boost kit ingår två stycken MXR mini-rattar. I Moody Boost kit utan låda ingår två Davies clone svart-rattar.

Du får med andra ord komponenter, kretskort, potentiometrar, switchar, jack, sladdar och tenn… alla delar som behövs för att bygga en komplett pedal.

OBS: Man måste bygga in kretsen i en metallåda för att jordningen ska bli rätt. Om man vill använda en plastlåda eller om man inte vill ha nån låda alls, måste man löda fast en sladd mellan jord på telejacken.

1 recension av Moody Boost kit utan box

  1. Patrik Gustavsson

    Fantastisk boost, lyfter i första hand fram de högre tonerna och får min rörförstärkare att dista lite lagom. Byggde den i hammondlådan med modifieringen ”dirty boost” och med möjligheten att välja distortion med en till/till omkopplare, allt enligt beskrivningen.

    Det enda negativa är att det volymen skiljer sig kraftigt mellan boost- och distläget. Distomkopplaren är egentligen inte nödvändig, det låter tillräckligt mycket rock n´roll ändå. Nu använder jag boosten efter min Moody fuzz, tillsammans blir det en 10-poängare.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.