Phaser Royal kit

895,00 kr

Slut i lager

Customer Rating (1) Skicka ett omdöme
Artikelnr: 220-0380 Kategorier: , Etikett:

Vi har utgått från den klassiska MXR Phase 90-kretsen och moddat på rejält. Phase Royal kit har fått en Djup-kontroll för att man ska kunna ställa in precis hur mycket effekt man vill ha. Den har fått en Resonans-kontroll för justering av vokalbetoningar, den kan gå från ”chewy script logo tones to throaty vowel like tones”.

Vi har lagt till en wet/dry mix-kontroll så att man kan ställa in allt från 100% rent gitarrljud till äkta fasskiftande pitch-vibrato, som låter ruskigt lik Magnatone-vibratot. Och vi har lagt till två extra fassteg. Total sex fassteg med andra ord. Pedalen har en också en vippswitch så att man kan växla mellan fyra och sex steg. Sammanfattningsvis: klassisk Phase 90-ton som är ännu mer påtaglig och rakt-på!

BYOC Phase Royal kan göra saker som du aldrig trott att din lilla orange phaser skulle kunna göra. Och den nitar de där vintage tonerna också!

Byggmanual

Svårighetsgrad: 4 (av 5)
Ladda ner manualen till Royal Phaser kit

 

1 recension av Phaser Royal kit

  1. Johan

    Mitt första BYOCbygge. Kanske inte för nybörjaren i lödning, men inte alltför svår. Allting funkade med en gång och den låter väldigt bra. Använder den framför min Mesa Mark V och den ger det där extra bettet i sololjud och bredd i kompljud. Kommer definitivt att bli fler BYOCbyggen 😀

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.