Silver pony 2 kit deluxe

1095,00 kr

1 i lager

Customer Rating (0) Skicka ett omdöme
Artikelnr: 220-0421 Kategorier: , , Etikett:

BYOC Silver Pony II med lackad låda med screentryck. Samma kit som Silver Pony II fast med låda med tryck och med bruna knurled pointer-rattar.

BYOC Silver Pony II tar en av världens mest innovativa och eftersökta pedaler ett steg till och utökar den en extra boost-kanal. Och ett steg till…  Drive-kanalen är en trogen klon av originalkretsen. En klipp-switch låter dig välja mellan germaniumdiod-klippning (originalets mjuka, komprimerade ljud), kiseldiod-klippning (crunchigare och öppnare ljud) och LED-klippning (korning och helt okomprimerad dist).

En sak som den här kretsen är känd för är dess helt rena och supertransparenta boost-möjligheter. Men för att använda detta måste man sluta spela, böja sig, och vrida gain-ratten till minsta. Med andra ord, live får du i regel välja på det ena eller det andra och man kan inte snabbt välja mellan lägena. Förräns nu… Vi har kopplat in en fotknapp innan boost-delen och därmed försett pedalen med en boost-kanal. Så nu kan du välja mellan den bästa av två världar. Boosten är helt oberoende av Overdrive-kanalen.

Svårighetsgrad: 4 (av 5)
Ladda ner kopplingsschemat till Silver Pony II kit
Ladda ner manualen till Silver Pony II kit

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Silver pony 2 kit deluxe”

Din e-postadress kommer inte publiceras.