Spring reverb kit deluxe

925,00 kr

1 i lager

Customer Rating (0) Skicka ett omdöme
Artikelnr: 220-0423 Kategorier: , , Etikett:

BYOC Spring Reverb kit med lackad låda med screentryck. Samma kit som Spring reverb fast med rosa låda med screentryck samt vita rattar.

BYOC’s Spring Reverb är baserad på en Belton BTDR-3H reverb-modul – den ger dig samma fina ljud som Belton ”brick”-modul original men den är hälften så stor. Hälften så stor innebär mindre pedallåda och lägre pris. Belton BTDR moduler har på kort tid fått rykte, bland såväl DIY’are som boutique pedalbyggare, som ett av de bästa digitala fjäder-reverb-modulerna på marknaden. Trots dess lite klumpiga form (som har gett den namnet ”tegelstenen”) är den lätt att skapa en kretslayout och pedaldesign med den.

Vi designade en helt ny krets runt modulen och den gör att du kan utnyttja hela dess potential. Ja, den har egentligen allt man kan önska som gitarrist och den är fortfarande lätta att bygga och att justera. Du har Reverb Level- och Dwell-rattar och med dem kan du ratta in allt från en liten touch av vintage fjäderreverbton till stor katedralsklang. Surf till New Wave. Rockabilly till garagerock. BYOC Reverb has it covered!

Du kan köra den på ett 9v batteri eller 9VDC adapter. Du kan också dra upp spänningen till 18V för större ”headroom”.

Byggmanual

Svårighetsgrad: 2 (av 5)
Ladda ner manualen till Spring Reverb kit

Äldre manualer

BYOC Reverb 2 kit manual

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Spring reverb kit deluxe”

Din e-postadress kommer inte publiceras.