Until June Echo (Galleri)

2500,00 kr

Slut i lager

Customer Rating (0) Skicka ett omdöme
Artikelnr: 119-0006 Kategorier: ,

Until June Echo är ett PT2399-baserat delay-pedal med en effektloop, man kan koppla andra effekter till pedalens send/return jack. Den första direkta signalen, går direkt genom huvudpedalen medan repetitionerna går till send. Det betyder att det repeterade ljudet påverkas av vad man nu ansluter till loopen. Låter jättekul med till exempel BYOC Envelope Filter.

Pedalen har tre kontroller: intervall (tid mellan repeats), repeats (hur länge echot ska hålla på) och mix (ställer mix mellan rent echo-ljud och det som går ut i loopen).

En extra bonus med pedalen är att man även kan använda den som en ren blend-pedal. Då ställer man intervall och repeats i minsta läge. Mix-ratten justerar hur den rena signalen ska blanda sig med den externa effekt, som sitter i loopen (och eftersom både interval och repeats är i noll hörs inte något echo).

True bypass! Handmålad, med bra färg för metall, direkt på lådan av konstnären Johannes Helgelin.

Johannes motivbild användes senare när kopior efterfrågades. Foto togs på pedalen och bilden överfördes till klisterdekal. Här i galleriet visas två sådana kretsar med samma tema: June Mushroom Devil och Mushroom Hand. Until June Echo byggdes 2010.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Until June Echo (Galleri)”

Din e-postadress kommer inte publiceras.